1-1 Programma

Leiderschap & Verandering

Je hebt duidelijk voor ogen waar je naartoe wilt. Maar hoe ga je werkelijk het verschil maken voor je organisatie? Welke veranderingen zijn nodig om je ambities te verwezenlijken? En hoe bereid je je organisatie voor op de toekomst?

Dit exclusieve jaartraject, speciaal ontworpen voor directeuren, oprichters en senior leiders, biedt de antwoorden. Plan een verkennend strategiegesprek en krijg direct inzicht in de meest essentiële verandering die jij als leider te maken hebt.

Maak het verschil voor je organisatie

Directeuren, oprichters en senior leiders die stevig blijven staan te midden van een voortdurend veranderende organisatie maken het verschil. Dit vereist zowel intellectuele als emotionele capaciteiten.

Ik ondersteun je bij het ontwikkelen van je persoonlijke strategie. Leidinggeven aan verandering vergt andere vaardigheden dan het leiden zoals je gewend was. Wat zijn de gevolgen van de bewegingen binnen jouw bedrijf voor de organisatie? Hoe betrek je mensen bij je plannen? Op welke manier ondersteunt de organisatiecultuur jouw doelen? Hoe positioneer jij jezelf stevig hierin? Je focus lag altijd op wat er moest gebeuren, waarin je zeer succesvol was. Nu is het tijd om je aandacht te verleggen naar waarom, hoe en met wie.

Wat je wel en niet laat zien, is cruciaal.

Als leider wordt van je verwacht dat je weet wat te doen, richting geeft en weloverwogen beslissingen neemt. Er is geen ruimte voor je eigen onzekerheden en twijfels, maar toch heb je behoefte aan een klankbord. Ik bied een gelijkwaardige gesprekspartner die je vertrouwt en zowel inhoudelijk als persoonlijk bijstaat.

Leidinggeven in een groeiende en snel veranderende omgeving betekent leiden vanuit het niet weten. Meegaan met de snelle ontwikkelingen, besluiten nemen op basis van onvolledige informatie en in het diepe springen zonder vangnet.

Om dit te kunnen doen, heb je een stevig persoonlijk fundament nodig. Ik help je dit fundament te leggen. Tijdens onze gesprekken stappen we uit de dagelijkse hectiek om te reflecteren, zorgen te delen en te brainstormen over beslissingen en scenario’s.

Met mij als deskundige vertrouwenspartner krijg je een veilige ruimte voor persoonlijke en ondernemersgroei.

Wat bereik je met dit traject?

Jouw ambities zijn groot en je bent al succesvol in wat je doet. Je hebt heldere doelen, maar er ontbreken enkele puzzelstukjes. Je hebt iemand nodig met andere kwaliteiten, een frisse blik van buiten de organisatie die snel begrijpt hoe het eraan toegaat. 

Iemand die ziet wat ontbreekt en hoe het aangevuld kan worden, die de juiste vragen stelt en helpt bij het vinden van antwoorden. Iemand die begrijpt wat jij als ambitieuze leider en als mens nodig hebt, die durft te confronteren en helpt bij het omgaan met moeilijke situaties. Iemand waarop je kunt bouwen en die er altijd voor je is.

Wie ben jij?

Jij bent een directeur, oprichter/ondernemer of senior leider van een snel veranderende organisatie. Misschien heb je al verschillende programma’s doorlopen, maar loop je jezelf nog steeds voorbij. De gedachte aan een toegewijde trusted partner die je helpt je ambities op een gezonde manier waar te maken, spreekt je aan omdat het eenzaam kan zijn aan de top.

Je bent bereid in jezelf te investeren en ruimte te maken voor reflectie, omdat je weet dat dit dubbele winst oplevert; inzicht in je eigen handelen en wat je organisatie nodig heeft. Je verlangt naar rust in je hoofd, meer controle over de groei en ontwikkeling van je organisatie en wilt een positieve invloed blijven, zowel binnen als buiten je organisatie.

Wat zijn de concrete resultaten?

  • een heldere strategie voor het realiseren van je ambities
  • inzicht in de behoeften van je organisatie
  • een duidelijke positie als leider, helderheid voor medewerkers 
  • een betere balans als leider en mens. 

 

Plan een verkennend strategiegesprek

Wil je weten ervaren wat de sessies in dit programma kunnen opleveren? Plan dan een verkennend gesprek en je weet het.

Of neem rechtstreeks contact op met Sandra Ahlers op via e-mail sandra@changeleadershipacademy.com